Haar- en hoofdhuidproblemen

Haar- en Hoofdhuidproblemen

Van alle mensen krijgt meer dan 90% ooit te maken met haar- of hoofdhuidproblemen. Momenteel heeft 1 op de 4 mannen, vrouwen of kinderen last van één van de meest voorkomende hoofdhuidproblemen. Heeft u hoofdhuidproblemen? Wacht niet langer! Maak nu uw afspraak voor ons online spreekuur door ons te mailen. Maak uw problemen bespreekbaar tijdens deze gratis en vrijblijvende intake.

Veel voorkomende problemen zijn: roos, vette huid, eczeem, droge huid of irritatie. Naast dat dit erg vervelend is, kan een ongezonde hoofdhuid mede oorzaak zijn van dunner wordend haar. Dit soort hoofdhuidproblemen kunnen onstaan door verschillende factoren. Bijvoorbeeld door medicijn gebruik, stress, voeding of erfelijke aanleg. Maar soms is er ook geen duidelijk aantoonbare reden.

Om dit soort problemen aan te kunnen pakken, zijn wij verschillende opleidingen gaan volgen op het gebied van haar- en hoofdhuidproblemen. Daarbij zijn wij sinds 2017 gecertificeerd Mediceuticals Salon. Mediceuticals ontwikkeld producten om wereldwijd mensen te kunnen helpen bij dit soort ongemakken. Om op de hoogte te blijven van onze product kennis volgens wij dan ook minimaal één keer per jaar een training met ons hele team.

Naast dat wij de juiste producten in huis hebben om u van uw problemen af te kunnen helpen, hebben wij ook een Medi-Scoop tot onze beschikking. Dit is een apparaat dat uw huid tot 200x vergroot in beeld kan brengen. In de meeste gevallen maken plannen wij eerst een Scoop-analyse en gesprek om uw probleem duidelijk in kaart te kunnen brengen. Vervolgens stellen wij een persoonlijk behandelplan met u samen. Zo weet u wat u kunt verwachten en hoe u de producten op de juiste manier kunt gebruiken. Wanneer u start met het behandelplan zullen wij na ongeveer een week telefonisch contact met elkaar hebben over het verloop van de behandeling, en plannen wij eventueel een 2e scoop-analyse. Zo kunt u ook zelf de vorderingen zien en kunnen wij bepalen of er nog eventuele veranderingen nodig zijn aan het behandel plan.

 

Tarieven Scoop-analyse:
1e analyse €19,95
Volgt u het geadviseerde behandelplan? Dan zijn de volgende analyses gratis.

(126)
(123)

Mediceuticals, unieke verzorgingsproducten