Behandelingen

Onze Werkwijze

Naast het knippen en in model brengen van jouw haar, bieden wij een breed assortiment aan behandelingen aan. Om goede kwaliteit te kunnen leveren volgen wij trainingen en gebruiken wij uitsluitend professionele haarproducten.

Wij bieden behandelingen voor het hele gezin aan en werken met uitzondering van de koopavond alleen op afspraak. Je kunt zelf de keuze maken of je dit graag online, telefonisch of persoonlijk bij ons in salon wil plannen. In sommige gevallen is het beter om jouw wensen vooraf te bespreken zodat we zeker weten dat we genoeg tijd plannen om het resultaat te kunnen bereiken. We hebben voor een aantal behandelingen inclusief prijzen (vanaf) op een rijtje gezet in het kopje Tarieven. Mocht je specifieke wensen hebben, dan maken wij graag een prijsindicatie voor je. Indien nodig maken wij een stappenplan die bestaat uit meedere behandelingen om het gewenste resultaat te kunnen behalen. Wanneer je bij ons komt voor een behandeling zullen wij altijd vooraf de wensen bespreken en daarbij passend advies geven. Wij werken tijdens onze behandelingen voornamelijk met producten die bestaan uit natuurlijke grondstoffen, en geven verbluffende resultaten die de kwaliteit van het haar zullen bevorderen. Wij geven vrijblijvend styling en product advies om jou ook thuis zo lang mogelijk plezier te laten hebben van je nieuwe coupe. Want wij zijn pas echt tevreden wanneer je zelf hetzelfde resultaat kunt bereiken en behouden!

Kleuren

Er zijn oneindig veel kleuren en technieken om voor ieder zijn of haar kleurwens in vervulling te laten komen. Wij werken in onze salon met verschillende kleursystemen. Wij zorgen voor zover het mogelijk is voor de kleurbehandeling die persoonlijk het beste bij jou en jouw haar past.

It’s Color

Onze permanente kleuring bied een langwerkende formule voor de perfecte grijsdekking. Deze brede kleurlijn heeft voor ieder wat wils en hebben een diepe warme ondertoon. Deze kleuring bevat minder ammoniak dan andere kleuringen en geeft een ontzettend mooie glans. Met it’s color geniet je lang van een mooie haarkleur.

Beauty Fusion

Beauty Fusion is een buitengewoon kleursysteem dat voor 99% organic is en dus bijna helemaal uit natuurlijke producten bestaat. Dit geeft vele voordelen:
– geschikt voor de gevoelige of allergische huid
– verzorgd: anti-age, versterkend en verzachtend
– beschermd tegen: uv-stralen en andere invloeden van buitenaf
– verbluffend resultaat: een intense en glansrijke kleur
– houdbaarheid: extra lang plezier van een stralende kleur

Ook kunnen wij dit kleursysteem in 3 verschillende formules toepassen
1: Full – permanente kleuring, 100% grijsdekkend.
2: Demi Plus – een demi permanente kleur, geeft geen harde uitgroei.
3: Gloss – Geeft een toon of glans aan de natuurlijke haarkleur.

Deco Beauty

Bleaching with care. Voor welke techniek er ook gekozen wordt om je haar lichter te maken kunnen we gebruik maken van de Deco Beauty. Deze blondeerpoeder licht niet alleen het haar op. Het bevat namelijk katoenolie wat een verzorgende werking heeft. Hierdoor kunnen we haar oplichten zonder dat de kwaliteit van het haar afneemt.

Visagie

Voor iedere gelegenheid is het mogelijk om bij ons je visagie te laten verzorgen. Sinds 2017 is Wilma naast Allround Haarstylist ook gediplomeerd Allround Visagist. Een mooie aanvulling om zowel je haar als make-up door één persoon te kunnen laten verzorgen. Dus voor dag, avond/gala, bruids make-up of een mooie look voor een fotoshoot zit je bij ons aan het juiste adres. Ook kun je voor persoonlijk make-up advies bij ons terecht. Hierbij zullen wij je op een eenvoudige manier, stap voor stap uitleggen hoe jij het beste je mooiste punten in het gezicht kunt benadrukken.

Wij werken voornamelijk met de producten van Mineralissima. Dit zijn make-up producten die voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaan. Hierdoor krijg je niet alleen een mooie natuurlijke look maar verzorgen ze je huid ook nog eens in plaats van verstoppen. Hierdoor is Mineralissima ook zeer geschikt voor de gevoelige/allergische huid en acne. Benieuwd naar ons assortiment? Kom een kijkje nemen en test deze prachtige producten.

visagie make-up

Waxen & Wenkbrauwstyling

Voor mooie verzorgde wenkbrauwen en het verwijderen van ongewenst gezichtshaar kunt u bij ons terecht. Wij maken gebruik van natuurlijke hars waardoor je huid na het waxen zacht en verzorgd aan zal voelen. Zowel dons als stugge haren kunnen al vanaf 1mm verwijderd worden en zullen langdurig weg blijven! Ook is het mogelijk uw wenkbrauwen door ons te laten stylen. Dit houdt in dat we ze waxen, shapen en kunnen verven. U kunt een afspraak voor het waxen of het laten stylen van uw wenkbrauwen makkelijke combineren met uw kappersbezoek. Een aparte afspraak maken is natuurlijk ook gewoon mogelijk.

Tarieven Wenkbrauwen
Wenkbrauwen waxen + modelleren €14,50
Wenkbrauwen styling waxen + shapen + verven €20
Wenkbrauwen verven €7,45
Wenkbrauwen epileren €10,65

Tarieven Waxen
Bovenlip óf Kin óf Wang €9,50
Bovenlip + Kin €14,50
All in pakket wenkbrauwen, kin, bovenlip, wangen €35

Heren Waxen
Oren óf Neus €7,50
T-Zone €5
Oren + Neus + T-Zone €17,50