Over ons

Kapsalon New Image

Goede service, kwaliteit en persoonlijke aandacht staat bij ons voorop gesteld. Wanneer je door één van onze professionele kapsters geholpen wordt, zal je merken dat wij naast een luisterend oor, creatief zijn, ons vak verstaan en met passie uitvoeren.

Al meer dan 20 jaar is New Image een kleinschalige kapsalon in het overijsselse dorp De Krim. Bij ons is het hele gezin welkom om door ons geholpen te worden. Kom je om te knippen, kleuren of voor je bruidskapsel, iedereen krijgt dezelfde aandacht en een goed persoonlijk advies. Dat laatste vinden wij erg belangrijk. Wij adviseren niet alleen welke coupe of kleur jou het beste zal staan maar ook hoe en met welke producten je hetzelfde resultaat ook zelf voor elkaar kunt krijgen.
Naast dat wij met extensions werken, waardoor we lang en vol haar kunnen creëren, zijn wij ons sinds 2017 gaan verdiepen in haarwerk. Dit begon met het plaatsten van T-Partings (kleine haarstukjes). Inmiddels is onze salon uitgebreid en hebben we ook een haarwerksalon waar wij samen met onze klant van begin tot eind een haarwerk op maat kunnen realiseren. En bieden daarbij ook enige nazorg aan als dat nodig zal zijn.
Als team zijn en blijven wij up to date op meerdere vakgebieden doordat we met regelmaat trainingen volgen.

Uw Stylist/Specialist

1623245105735

Eefje Snijder
Allround Hairstylist – Haarwerker – Hoofdhuidspecialist –  Mede-eigenaar

Vanaf mijn 22e heb ik de salon gerund met gemiddeld 2 à 3 haarstylistes. Sinds 2019 doe ik dit samen met Wilma als compagnon. Hierdoor is er meer ruimte om ons allebei verder te specialiseren. Mijn interesse buiten de regulieren kappers behandelingen ging steeds meer uit naar het helpen van mensen met bijvoorbeeld haaruitval, eczeem, jeuk enzovoort.

Hiervoor ben ik met positief resultaat de opleiding dermatologie gaan volgen. Hierdoor ben ik nu in staat een adviserende partner te zijn van haar -en hoofd huidproblemen waarvoor u niet direct voor naar de huisarts gaat. Samen met u starten we een stappenplan en mocht het nodig zijn stel ik een rapport op voor de huisarts of dermatoloog.

Super trots ben ik wanneer ik de mensen na jaren strugglelen vol zelfvertrouwen dat zwarte truitje aankunnen zonder bang te zijn voor zichtbare roos of schilfers . En nog trotser op de fijne mensen die ons bezoeken en de gemoedelijke maar professionele sfeer kunnen waarderen.

1623244902796

Wilma Bolding
Allround Hairstylist – Extension Specialist – Visagist –  Mede-eigenaar

In 2012 begon ik als stagaire bij New Image. Samen met Eefje deel ik dezelfde passie voor mensen en haar. Ook onze visie ligt op dezelfde lijn waardoor we begin 2019 besloten onze krachten te koppelen.

We hebben een prachtig vak. Dagelijks halen we het allermooiste uit iemands haar en beleeft onze klant een heerlijk moment voor zichzelf. De klant verlaat onze salon met een glimlach en met de juiste persoonlijke adviezen die ik ze kan geven om zelf hun haar net zo mooi te kunnen onderhouden.

Naast allround Hairstylist ben ik Extension specialist en gediplomeerd Visagist. Het kunnen verlengen en/of voller maken van iemands haar doormiddel van extensions zorgt voor ware transformaties wat ik fantastisch vindt om te mogen doen! Daarnaast kan ik als visagist iemands look helemaal compleet maken voor speciale momenten in hun leven. Ontzettend bijzonder om bijvoorbeeld zo dicht bij families te mogen staan bij het voorbereiden van een trouwerij.
Ik kan keer op keer genieten van wat ik mag creëren voor mijn klanten.