Over ons

Kapsalon New Image

Goede service, kwaliteit en persoonlijke aandacht staat bij ons voorop gesteld. Wanneer je door één van onze professionele kapsters geholpen wordt, zal je merken dat wij naast een luisterend oor, creatief zijn, ons vak verstaan en met passie uitvoeren.

Al meer dan 20 jaar is New Image een kleinschalige kapsalon in het overijsselse dorp De Krim. Bij ons is het hele gezin welkom om door ons geholpen te worden. Kom je om te knippen, kleuren of voor je bruidskapsel, iedereen krijgt dezelfde aandacht en een goed persoonlijk advies. Dat laatste vinden wij erg belangrijk. Wij adviseren niet alleen welke coupe of kleur jou het beste zal staan maar ook hoe en met welke producten je hetzelfde resultaat ook zelf voor elkaar kunt krijgen.
Naast dat wij met extensions werken, waardoor we lang en vol haar kunnen creëren, zijn wij ons sinds 2017 gaan verdiepen in haarwerk. Dit begon met het plaatsten van T-Partings (kleine haarstukjes). Inmiddels is onze salon uitgebreid en hebben we ook een haarwerksalon waar wij samen met onze klant van begin tot eind een haarwerk op maat kunnen realiseren. En bieden daarbij ook enige nazorg aan als dat nodig zal zijn.
Als team zijn en blijven wij up to date op meerdere vakgebieden doordat we met regelmaat trainingen volgen.

Ons Team

DSCN2301-01

Eefje Snijder
Allround Hairstylist – Haarwerker – Hoofdhuidspecialist –  Mede-eigenaar

Vanaf mijn 22e heb ik de salon gerund met gemiddeld 2 à 3 haarstylistes. Sinds 2019 doe ik dit samen met Wilma als compagnon. Hierdoor is er meer ruimte om ons allebei verder te specialiseren. Mijn interesse buiten de regulieren kappers behandelingen ging steeds meer uit naar het helpen van mensen met bijvoorbeeld haaruitval, eczeem, jeuk enzovoort.

Hiervoor ben ik met positief resultaat de opleiding dermatologie gaan volgen. Hierdoor ben ik nu in staat een adviserende partner te zijn van haar -en hoofd huidproblemen waarvoor u niet direct voor naar de huisarts gaat. Samen met u starten we een stappenplan en mocht het nodig zijn stel ik een rapport op voor de huisarts of dermatoloog.

Super trots ben ik wanneer ik de mensen na jaren strugglelen vol zelfvertrouwen dat zwarte truitje aankunnen zonder bang te zijn voor zichtbare roos of schilfers . En nog trotser op de fijne mensen die ons bezoeken en de gemoedelijke maar professionele sfeer kunnen waarderen.

DSCN2317-02

Wilma Bolding
Allround Hairstylist – Visagist –  Mede-eigenaar

In 2012 begon ik als stagaire bij New Image. Binnen 3 jaar behaalde ik mijn diploma’s en kreeg ik een werkplek aangeboden in de salon. Intussen besloot ik om de opleiding tot visagiste te volgen die ik succesvol heb afgerond.

Sinds januari 2019 was het tijd voor een volgende stap en werd ik samen met Eefje mede-eigenaar van New Image. Een ontzettend mooie uitdaging waardoor ik nu ook een groei maak in het ondernemen binnen ons vak. Daarnaast vind ik het verzorgen van bruidswerk en make-up een mooie afwisseling naast de dagelijkse werkzaamheden in de salon. Je doet altijd je best om iedereen er op zijn mooist uit te laten zien, maar om dit voor speciale gelegenheden te mogen doen blijf ik toch wel heel speciaal vinden. Met het uitzoeken van een passend kapsel en/of make-up look help ik dan ook graag.

Op dit moment specialiseer in me in het plaatsen van extensions. Ik zoek en test nieuwe werkmethodes en technieken wat door de klant als prettig word ervaren, voor ons fijn werkt en natuurlijk een nog mooier eindresultaat geeft. Want daar draait het natuurlijk allemaal om.

DSCN2336-01

Lisa Bakker
Allround Hairstylist

In mei 2019 behaalde ik mijn niveau 4 diploma en een maand later kon ik bij New Image beginnen als allround haarstylist. Het kappersvak spreekt mij aan omdat de trends en mode altijd zullen blijven veranderen. Daardoor zal ons werk ook altijd vernieuwend zijn en kan ik mezelf blijven ontwikkelen.

De gemoedelijke sfeer met zowel de klanten als het team maakt het plaatje compleet. Grote metamorfoses vind ik heel gaaf om te doen. Maar door goede kennis kunnen ook kleine aanpassingen aan een kapsel vaak een groot verschil maken. Ik haal er heel veel voldoening uit als klanten daardoor weer tevreden naar buiten lopen.