Extensions

Big Hair Dreams

Droom jij van meer volume en/of meer lengte in jouw haar? Extensions kunnen voor jou de perfecte oplossing zijn wanneer je dit niet (meer) hebt.

Wij plaatsen voornamelijk weave extensions (op 2 verschillende technieken). Bij uitzonderlijke gevallen is het mogelijk om tape extensions te plaatsen. Hoe krijg je het beste resultaat? Door onze secure werkwijze weten wij wat jouw wensen zijn en geven wij jou het beste advies. Hierdoor voorkomen wij onduidelijkheden voor beide kanten.

Onze werkwijze
Wij werken altijd met 2 afspraken. De 1e afspraak is een intake gesprek. Dit is een gratis en geheel vrijblijvend gesprek. Tijdens een intake bespreken we jouw wensen en kijken of jouw haar hier geschikt voor is en wat de mogelijkheden zijn. Ook geven wij advies over wat erbij komt kijken aan verzorging, dit zal namelijk meer zijn dan dat je van je natuurlijke haar gewend bent. Ook krijg je meteen een prijsindicatie. Prijzen zijn afhankelijk van uw wensen, en de lengte/volume van het haar. Wanneer alles duidelijk is geven wij de tijd om er even rustig over na te denken. Wanneer je kiest voor de verlenging of meer volume plannen wij een 2e afspraak voor het plaatsen en dient er een aanbetaling te worden volbracht van 50% van de gehele som.
Iedere 7 á 8 weken zien wij je terug voor het omhoog plaatsen van de weaves. Prijzen vanaf kun je vinden onder het kopje tarieven.