Afspraak Maken

Reguliere behandelingen

Voor onze reguliere behandelingen kunt u eenvoudig online een afspraak bij ons inplannen.
Heeft u toch liever contact met één van onze hairstylisten? Dan is het uiteraard ook mogelijk om
telefonisch contact met ons opnemen of kom langs in onze salon.

Haarwerk, extensions of haarproblemen

Voor het inplannen/bespreken van haarwerk mogelijkheden, haarproblemen, extensions of bruidswerk maken wij graag persoonlijk een afspraak. Zodat wij uw wensen kunnen bespreken en/of u kunnen adviseren.
U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of kom langs in onze salon.

Vragen over een online afspraak maken

Over het algemeen wijst het online systeem voor zich. Toch zijn er een aantal voorkomende vragen die wij hier voor jullie beantwoorden. Mocht jouw vraag hieronder nog niet beantwoord worden, dan vragen wij je om contact met ons op te nemen

Ik kan geen passend tijdstip/dag vinden om een afspraak te maken. 
In dit geval raden wij aan om contact met ons op te nemen. Zo komen wij te weten wanneer je een afspraak zou willen hebben en kunnen wij je inplannen wanneer er onverwachts toch nog een plekje vrij komt.

Het lukt niet om een afspraak te maken bij de medewerkster waar ik door geholpen zou willen worden.
Vaak kunnen wij onderling de afspraken nog wat verschuiven onder onze medewerkers. Hierdoor kan er alsnog plek zijn voor je bij de gewenste medewerker maar is dit in eerste instantie online niet zichtbaar. Wanneer je ons hiervan op de hoogte brengt helpen wij je hier graag bij.

Ik kan geen kleurbehandelingen vinden onder de dames behandelingen.
Voorheen stonden kleurbehandelingen (incl. knippen) onder het dames kopje. Deze kun je nu vinden onder het kopje Kleuren. Ook de combinatie behandelingen van knippen en kleuren zijn hier te vinden.

Kan ik mijn afspraak online annuleren? 
Wanneer je een afspraak online hebt gemaakt kun je deze (tot 12 uur van te voren) zelf annuleren. Wij willen je ook vriendelijk verzoeken om dit zelf te doen wanneer dit nog mogelijk is. Anders zullen wij de online boekingskosten in rekening moeten brengen.