Behandelingen

Onze Werkwijze

Naast het knippen en in model brengen van uw haar, bieden wij een breed assortiment aan behandelingen aan. Om goede kwaliteit te kunnen leveren volgen wij trainingen en gebruiken wij uitsluitend professionele haarproducten.

Wij bieden behandelingen voor het hele gezin aan en werken met uitzondering van de koopavond alleen op afspraak. Je kunt zelf de keuze maken of je dit graag online, telefonisch of persoonlijk bij ons in salon wil plannen. In sommige gevallen is het beter om uw wensen vooraf te bespreken zodat we zeker weten dat we genoeg tijd plannen om het resultaat te kunnen bereiken. We hebben voor een aantal behandelingen inclusief prijzen (vanaf) op een rijtje gezet in het kopje Tarieven. Mocht u specifieke wensen hebben, kan maken wij graag een prijsindicatie om u een beeld te kunnen geven van de bijbehorende kosten. Wanneer u bij ons komt voor een behandeling zullen wij altijd vooraf de wensen bespreken en daarbij passend advies geven. Wij werken voornamelijk met producten die bestaan uit natuurlijke grondstoffen, en geven verbluffende resultaten die de kwaliteit van het haar zullen bevorderen. Wij geven vrijblijvend styling en product advies om jou ook thuis zo lang mogelijk plezier te laten hebben van je nieuwe coupe. Want wij zijn pas echt tevreden wanneer je zelf hetzelfde resultaat kunt bereiken en behouden!

Kleuren

Er zijn oneindig veel kleuren en technieken om voor ieder zijn of haar kleurwens in vervulling te laten komen. Wij werken in onze salon met verschillende kleursystemen. Wij zorgen voor zover het mogelijk is voor de kleurbehandeling die persoonlijk het beste bij jou en jouw haar past.

It’s Color

Onze permanente kleuring bied een langwerkende formule voor de perfecte grijsdekking. Deze brede kleurlijn heeft voor ieder wat wils en hebben een diepe warme ondertoon. Deze kleuring bevat minder ammoniak dan andere kleuringen en geeft een ontzettend mooie glans. Met it’s color geniet je lang van een mooie haarkleur.

Beauty Fusion

Beauty Fusion is een buitengewoon kleursysteem dat voor 99% organic is en dus bijna helemaal uit natuurlijke producten bestaat. Dit geeft vele voordelen:
– geschikt voor de gevoelige of allergische huid
– verzorgd: anti-age, versterkend en verzachtend
– beschermd tegen: uv-stralen en andere invloeden van buitenaf
– verbluffend resultaat: een intense en glansrijke kleur
– houdbaarheid: extra lang plezier van een stralende kleur

Ook kunnen wij dit kleursysteem in 3 verschillende formules toepassen
1: Full – permanente kleuring, 100% grijsdekkend.
2: Demi Plus – een demi permanente kleur, geeft geen harde uitgroei.
3: Gloss – Geeft een toon of glans aan de natuurlijke haarkleur.

Deco Beauty

Bleaching with care. Voor welke techniek er ook gekozen wordt om je haar lichter te maken kunnen we gebruik maken van de Deco Beauty. Deze blondeerpoeder licht niet alleen het haar op. Het bevat namelijk katoenolie wat een verzorgende werking heeft. Hierdoor kunnen we haar oplichten zonder dat de kwaliteit van het haar afneemt.

Extensions

Droom jij van meer volume en/of meer lengte in jouw haar? Extensions kunnen voor jou de perfecte oplossing zijn wanneer je dit niet (meer) hebt.

Wij plaatsen voornamelijk weave extensions (op 2 verschillende technieken). Bij uitzonderlijke gevallen is het mogelijk om tape extensions te plaatsen. Hoe krijg je het beste resultaat? Door onze secure werkwijze weten wij wat jouw wensen zijn en geven wij jou het beste advies. Hierdoor voorkomen wij onduidelijkheden voor beide kanten.

Onze werkwijze
Wij werken altijd met 2 afspraken. De 1e afspraak is een intake gesprek. Dit is een gratis en geheel vrijblijvend gesprek. Tijdens een intake bespreken we jouw wensen en kijken of jouw haar hier geschikt voor is en wat de mogelijkheden zijn. Ook geven wij advies over wat erbij komt kijken aan verzorging, dit zal namelijk meer zijn dan dat je van je natuurlijke haar gewend bent. Ook krijg je meteen een prijsindicatie. Prijzen zijn afhankelijk van uw wensen, en de lengte/volume van het haar. Wanneer alles duidelijk is geven wij de tijd om er even rustig over na te denken. Wanneer je kiest voor de verlenging of meer volume plannen wij een 2e afspraak voor het plaatsen en dient er een aanbetaling te worden volbracht van 50% van de gehele som.
Iedere 7 á 8 weken zien wij je terug voor het omhoog plaatsen van de weaves. Prijzen vanaf kun je vinden onder het kopje tarieven.

Wenkbrauwstyling

Vind je het lastig om je wenkbrauwen zelf in shape te brengen? Of vindt je het gewoon fijn om af en toe je wenkbrauwen te laten doen? Dan doen wij dit graag voor je. Om je wenkbrauwen er mooi verzorgd uit te laten zien kun je ze in gewenste vorm laten epileren of harsen. Zijn je wenkbrauwen vrij licht of wil je ze wat voller laten lijken dan kun je ze ook door ons laten verven. Het resultaat zal tussen de 3 á 6 weken zichtbaar zijn waarna het geleidelijk vervaagd. Ideaal voor op vakantie of als je liever niet elke ochtend met make-up aan de slag wil.
Heb je last van gezichtshaar op je kin en/of bovenlip? Dan kunnen wij dit eventueel ook voor je harsen of epileren.

Visagie

Voor iedere gelegenheid is het mogelijk om bij ons je visagie te laten verzorgen. Sinds 2017 is Wilma naast Allround Haarstylist ook gediplomeerd Allround Visagist. Een mooie aanvulling om zowel je haar als make-up door één persoon te kunnen laten verzorgen. Dus voor dag, avond/gala, bruids make-up of een mooie look voor een fotoshoot zit je bij ons aan het juiste adres. Ook kun je voor persoonlijk make-up advies bij ons terecht. Hierbij zullen wij je op een eenvoudige manier, stap voor stap uitleggen hoe jij het beste je mooiste punten in het gezicht kunt benadrukken.

Wij werken voornamelijk met de producten van Mineralissima. Dit zijn make-up producten die voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaan. Hierdoor krijg je niet alleen een mooie natuurlijke look maar verzorgen ze je huid ook nog eens in plaats van verstoppen. Hierdoor is Mineralissima ook zeer geschikt voor de gevoelige/allergische huid en acne. Benieuwd naar ons assortiment? Kom een kijkje nemen en test deze prachtige producten.